Catalunya Diari

El millor golf internacional es dóna cita a Lleida

El millor golf internacional es dóna cita a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida es convertirà els propers 17 i 18 d’abril en la capital del golf a nivell internacional. La ciutat serà la seu del PRO-AM de golf, un campionat organitzat pel Raimat Golf Club que aplegarà 32 professionals –entre ells les joves promeses lleidatanes Carles Pigem, Emilio Cuartero i Gerard Piris- i prop de 250 jugadors amateurs.

La fórmula del joc consistirà en un scramble medal play format per quatre jugadors amateurs i un jugador professional que serà designat per l’organització del torneig. Paral·lelament els professionals disputaran un torneig individual a 36 forats. Hi haurà un total de 13.700 euros en premis i, també, premis en material de golf.
 
A més a més, durant els dos dies el Raimat Golf Club organitzarà una jornada de portes obertes adreçades a totes aquelles persones que vulguin gaudir del torneig i podran participar en un “bateig de golf” a càrrec dels monitors del club totalment gratuït.
 
El torneig compta amb el patrocini oficial d’Atlas Energia, i la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació, el Grup Segre i altres empreses de la ciutat.
 
Una competició amb molt nivell
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president del Raimat Golf Club, José Ramon Gabás, el responsable d’Atlas Energia -patrocinador de l’esdeveniment-, Nestor Gutiérrez, el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla, el representant del Grup Segre, Josep Pon, i el jugador professional de golf, Carlos Pigem, han presentat els detalls d’aquest campionat, en què jugadors professionals compartiran el seu joc amb jugadors amateurs.
 
El paer en cap ha felicitat el Raimat Golf Club per contribuir a portar a Lleida esport del màxim nivell i per atansar aquesta disciplina esportiva a tota la ciutadania. En aquest sentit, Ros ha recordat que “des de la Paeria, a través del programa Lleida Sports&Emotion, es treballa per portar competicions d’alt nivell a la ciutat”. I, en aquest cas, ha continuat l’alcalde, “portar una competició d’alt nivell a la ciutat amb jugadors lleidatans d’elit és tot un orgull”, ha conclòs Ros. Per la seva banda, el President del Raimat Golf Club, José Ramón Gabás, ha destacat que l’objectiu fonamental d’aquesta competició és que es converteixi en “gran festa del golf”.
 
Finalment, Carlos Pigem ha remarcat l’alt nivell d’aquesta competició, ja que els professionals que participaran en aquest torneig estan actualment disputant diferents circuits internacionals com el European Tour, Asian Tour, Challenge Tour i Alps Tour, com per exemple Jose Manuel Lara, Javi Colomo, Javier Ballesteros, Ivo Giner, Álvaro Velasco o Carlos Balsameda, entre altres.Comentaris

envia el comentari