Catalunya Diari

El Morabanc Andorra s’emporta el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

El Morabanc Andorra s’emporta el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

El Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida ha estat per al Morabanc Andorra, que ha acabat guanyant aquest dissabte al Força Lleida per 64 a 99 al pavelló municipal Barris. El partit ha estat la presentació de l'equip lleitatà aquesta temporada al pavelló municipal Barris Nord.

El Força Lleida ha lluitat per la victòria, però s’ha vist superat per un rival molt efectiu. Tot i els avantatges en contra, els de Joaquín Prado han donat mostres de qualitat.
 
El tinent d’alcalde Rafael Peris i el regidor d’Esports, Txema Alonso, han lliurat a l’equip guanyador el trofeu, una peça singular que ha estat dissenyada per artesans de la pedra de la Floresta i l’artista Monty Mateu de Lleida. El guardó estava composat per elements significatius de Lleida, com la Seu Vella i el pont de Príncep de Viana.
 
Peris i Alonso han seguit el partit des de la llotja del Barris Nord amb el president del club, Fèlix Gonzàlez; el president de la Federació Catalana de Bàsquet a Lleida, Ferran Aril, i els responsables de Federòptics Lleida, espònsor del torneig, Josep Ballera i Xavier Vivas.


Comentaris

envia el comentari