Catalunya Diari

El nou Centre de Piragüistes de Lleida portarà el nom de Saül Craviotto

El nou Centre de Piragüistes de Lleida portarà el nom de Saül Craviotto| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

medalla de plata en la prova K1 200 als Jocs Olímpics de Londres 2012

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de diversos membres de la Corporació Municipal, familiars, amics i companys han fet pinya aquesta tarda per rebre i felicitar els dos olímpics lleidatans. Durant el transcurs de la recepció, el paer en cap ha anunciat que "les noves instal·lacions del Centre de Piragüistes de Lleida, les obres de les quals s’iniciaran durant el mes de setembre, portaran el nom de Saül Craviotto". Àngel Ros ha agraït l’esportista "tot el que fa per Lleida". En aquest sentit, Ros ha destacat que "Craviotto és, a més a més d’un gran esportista, una gran persona, que sempre ha tingut una forta vinculació amb la seva ciutat".

Per la seva banda, Craviotto ha explicat que "és tot un honor i un gran orgull que les instal·acions portin el meu nom, tot i que el més important és que es facin i en puguin gaudir tots els nens i nenes de Lleida". "És el millor regal que m’han fet mai", ha afeguit l’esportista. Les noves instal·lacions de piragüisme seran, a més, la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. S’ha de recordar que la seu de la Federació de Piragüisme és l’única que sempre ha estat ubicada a Lleida.

Craviotto ja compta amb dues medalles olímpiques, després que a Pequín 2008 va ser medalla d’or en la prova K2 500 amb el seu company d’embarcació Carlos Pérez. A més, el piragüista lleidatà va aconseguir la medalla d’or en la prova de relleus K-1 al Campionat del Món, disputat l’any passat a Hongria. El president de l’Associació de Veïns del Secà, Julian Garrido, el president del Sícoris, Jaume Vilella, el president de la Delegació Territorial de la Federació Catalana de Piragüisme, Francesc Oronich, el regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, i el conegut piragüista Quim Larroya, entre altres, també han volgut compartir amb el piragüista lleidatà la gran fita aconseguida.

Els esportistes Ayad Lamdassem, en la prova de 10.000 metres, i Jackson Quiñonez, en la prova de 110 metres tanques, conformen la representació d’esportistes lleidatans que han participat als Jocs Olímpics de Londres 2012.Comentaris

envia el comentari