Catalunya Diari

El porter júnior Albert Mola puja al primer equip de l'ICG Software Lleida

El porter júnior Albert Mola puja al primer equip de l'ICG Software Lleida| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida

 

El porter lleidatà júnior Albert Mola puja al primer equip de l'ICG Software Lleida. El jove de 19 anys serà el segon porter de la plantilla durant la temporada 2016-17, una aposta clara de l'entitat per reforçar l'equip amb jugadors del planter i tenir un futur prometedor amb gent formada a la base del club.

Mola, nascut a Lleida l'any 1997, va començar a patinar al Lleida Llista Blava als 4 anys. Els dos primers anys va jugar com a jugador i a partir del tercer es va posar les guardes de porter.
 
L'entrenador del primer equip, Albert Folguera, torna a apostar fort pels joves de la casa i amb aquest ja té dos juniors al seu equip -la tercera plaça del junior quedarà per disputar-se entre la resta de jugadors juniors i juvenils. El convocat anirà en funció del que l'entrenador triï cada setmana, per tant la plantilla queda tancada amb set jugadors sèniors, més tres juniors.
 
Albert Mola ha tingut diferents ofertes per fitxar per altres equips de Catalunya, de l'Estat espanyol i d'Europa els últims dos anys, però la possibilitat de poder debutar a la màxima categoria amb l'equip de la seva vida, l'ICG Software Lleida, ha estat determinant per quedar-se. Ara toca lluitar i treballar per en un futur pròxim ser el porter titular, somni que l'acompanya des dels 5 anys.
 
Els de la Terra Ferma començaran la pretemporada el proper 17 d'agost a les 18.45 hores al pavelló Onze de Setembre, i el primer partit de la lliga Catalana el jugarà a casa contra el RECAM Laser Caldes, el dia 26 d'agost divendres a les 21.00 hores. Al dia següent, dissabte 27 d'agost, els blaus jugaran un amistós també a Lleida contra el recent ascendit a l'OK Liga, el Alcobendas, a partir de les 18.00 hores.


Comentaris

envia el comentari