Catalunya Diari

El president de la Diputació rep als pilots Àlex i Marc Màrquez

El president de la Diputació rep als pilots Àlex i Marc Màrquez| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 La visita d’Àlex Màrquez, coincideix amb la seva proclamació com a campió d’Espanya de Velocitat en Moto 3 en aconseguir la quarta plaça al circuit d’Albacete el passat diumenge. Per aquest motiu, el president de la Diputació de Lleida l’ha obsequiat amb una placa de felicitació per aquest triomf, i al seu germà Marc Màrquez, amb un gravat numerat de Antoni P. Vidal sobre el balcó del Serraller (obra de forja del segle XVIII que es troba al Palau de la Diputació de Lleida). Reñé ha destacat la importància que tant el Marc com l’Àlex promocionin el nom de Lleida pel món i els ha agraït la projecció internacional que fan de les comarques lleidatanes.
 
Per la seva part, els dos pilots han repassat el moment actual de la temporada i han agraït el suport que la Diputació de Lleida els dóna dels del principi de la seva carrera esportiva. L’Àlex Màrquez s’ha mostrat molt content amb la seva proclamació com a campió d’Espanya de Velocitat en Moto 3 i ha explicat que els seus objectius són continuar aprenent cursa a cursa amb el seu germà com a referent, però seguint la seva pròpia línia i trajectòria.
 
Per la seva, el Marc Màrquez ha comentat hores abans d’agafar el vol per competir al Gran Premi de San Marino al circuit de Misano, que aquest és un circuit molt diferent al de Brno i que els italians corren amb una major motivació. Respecte al seu debut a Moto GP la propera temporada, Màrquez ha indicat que ara està totalment concentrat amb el campionat de Moto 2 i en obtenir els millors resultats.


Comentaris

envia el comentari