Catalunya Diari

El '+QBasket per tots' omple l'Agnès Gregori

El '+QBasket per tots' omple l'Agnès Gregori| Redacció - Fotografia: Javi Enjuanes

 

El programa '+QBasket per a tots', creat per la FEB RSC i San Miguel 0,0%, ha omplert aquest dissabte al matí el Pavelló Agnès Gregori de Lleida. Més d’un centenar de persones han viscut l’activitat, que ha comptat amb la participació dels esportistes dels centres Down Lleida, Acudam Mollerussa i Aspros i un mestre de cerimònies a l’alçada de l’esdeveniment: Fernando Romay.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, el director territorial de Benestar Social i Familia a Lleida, Josep Maria Forné, el president de la Representació Territorial de Lleida de l’FCBQ i membre de la Comissió Delegada FEB, Ferran Aril, i representants de San Miguel han exercit d’amfitrions.
 
Romay ha destacat que "aquesta és una activitat que neix de la pròpia iniciativa dels mateixos treballadors de San Miguel, que ens van proposar fer alguna cosa junts. Ho estem fent en tots els llocs on hi ha punts de distribució de la marca i la veritat és que està sent un èxit". L’exjugador internacional ha reconegut que "a nivell personal és una experiència única per la feina que es fa i, sobretot, per la il·lusió que demostren els participants. Jo he viscut el bàsquet tota la vida i ara poder donar-li més sentit a les meves vivències enriqueix molt. És molt gratificant perquè si tú fiques un 10 d’interès, ells hi fiquen un 10 milions. Ho viuen molt, són competitius i demostren el grau màxim de la il·lusió".
 
'+ QBasket per a tots' és un programa destinat a promoure accions responsables en l'entorn esportiu a través d'unes jornades d'esport inclusives per a persones amb discapacitat, amb l'objectiu de promoure el bàsquet com una activitat física integradora, motivadora i socialitzadora. 
 


Comentaris

envia el comentari