Catalunya Diari

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa celebra la 50a edició

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa celebra la 50a edició| Redacció - Fotografia: Facebook Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

 L’Ajuntament de Sort en col·laboració amb el club d’esports AEPallars i  un gran nombre d’institucions i d’empreses del sector privat han organitzat per al mateix dia 13 una exposició que explica el paper de la Noguera Pallaresa com a bressol del piragüisme d’aigües braves a Catalunya i a l’Estat espanyol. Durant la presentació del 50è Ral·li, celebrada aquest dimecres, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat l’impacte econòmic i turístic d’aquesta pràctica esportiva per a la comarca del Sobirà.
 
En aquest sentit, l’alcalde de Sort i president del Consell Comarcal del Sobirà, Llàtzer Civis, ha posat l’accent en el nombre d’empreses que s’han creat arran d’aquesta activitat.  I fent balanç d’aquestes dècades d’aigües braves ha tingut un record especial per a Josep Biosca Tomàs, impulsor i organitzador fins l’any 1974.
 
La roda de premsa de presentació ha comptat també amb la participació del vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i del medallista olímpic Saül Craviotto, que, apadrinant la celebració d’aquesta 50a edició, n’ha felicitat els organitzadors i els ha desitjat la continuïtat d’aquest projecte en el futur.
 
El 50è Ral·li compta amb el suport de la Diputació de Lleida i també de l’IEI. Durant els dies que se celebrarà els allotjaments turístics del Sobirà estan pràcticament al complet.


Comentaris

envia el comentari