El riu Segre acull diumenge el III Descens popular Ciutat de Lleida

El riu Segre acull diumenge el III Descens popular Ciutat de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El riu Segre acollirà aquest diumenge des de Vilanova de la Barca i fins a Lleida el III Descens popular Ciutat de Lleida. En aquesta edició es preveu la participació d'uns 300 esportistes, que majoritàriament seran de Catalunya i Aragó. 

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha presentat la cursa amb els seus organitzadors, la Federació Catalana de Piragüisme i el Sícoris Club. Aquesta tercera edició de la jornada lúdica i de promoció de l’esport, respon a l'èxit en l'organització i participació de l'edició anterior. La jornada de promoció del piragüisme està oberta a tots els ciutadans mantenint el recorregut de les edicions anteriors. La distància aproximada a recórrer són 10 quilòmetres i la sortida serà el diumenge al matí a les 10.00 hores, des del càmping Racó d’en Pep, en el terme municipal de Vilanova de la Barca (Lleida).
 
L’activitat té en compte el medi ambient sense tenir cap impacte i alhora vol despertar en públic més jove la inquietud de conservació del mitjà fluvial i el seu entorn. La meta estarà instal·lada al Parc municipal de la Mitjana, al costat del centre municipal de piragüistes Saúl Craviotto de Lleida. L'arribada dels últims palistes està prevista sobre les 12.00 hores i els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa i se'ls facilitarà avituallament líquid a l'inici i final de la prova, entrepans calents i fruita de Lleida.
 
L’activitat pretén consolidar i donar a conèixer aquest esport, tant a la ciutat i el seu àmbit geogràfic d'influència, com en altres territoris (Sella, Cinca, Ardèche, entre d’altres).Comentaris

envia el comentari