Catalunya Diari

El Tennis Urgell, epicentre mundial del tennis en cadira de rodes amb el I Memorial Manel Palau

El Tennis Urgell, epicentre mundial del tennis en cadira de rodes amb el I Memorial Manel Palau| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaA la presentació del torneig han assistit el president del Club, Ramon Mestres; el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso; el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el representant de l’esport de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Josep Ramon Mestres; el patrocinador principal i gerent d’Ortopèdia Rubio, Toño Rubio; el jugador Xavier Murillo i el director del torneig, Carlos Coll.

A partir del dijous, 17 de juliol, i fins el diumenge a migdia, les pistes del Club Tennis Urgell viuran la participació de setze dels millors jugadors de tennis adaptat en l'àmbit internacional. Entre ells estaran quatre jugadors lleidatans, una xifra rècord de participants de casa que no han volgut deixar escapar l’ocasió de continuar el que va endegar i va continuar amb il·lusió fins la seva pèrdua Manel Palau. Així, Xavier Murillo, Ubald Ratés, Jacob Nadal i Jordi Torner intentaran lluitar al màxim per arribar a les finals, tant individuals com de dobles.

El torneig comptarà amb 2.500 euros de premis en metàl·lic i començarà dijous amb els primer partits individuals al matí i els de dobles a la tarda. A mesura que es vagin succeint les rondes, els jugadors que perdin es repescaran en quadre de consolació. La final de dobles està prevista per dissabte en horari de tarda i el diumenge, a partir de les 10.00 hores es jugaran les finals individuals.


Comentaris

envia el comentari