Catalunya Diari

El Torneig d’Escacs de Nadal de l’ADEJO del dia 17 tornarà a potenciar el vessant solidari

El Torneig d’Escacs de Nadal de l’ADEJO del dia 17 tornarà a potenciar el vessant solidari| Redacció - Fotografia: Agència ITACA

 

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) ha organitzat pel proper dissabte, dia 17 de desembre, al Col·legi Sagrada Família de Lleida, la quarta edició del Torneig d’Escacs de Nadal ‘Tots Juguem!’, una cita ja habitual en aquestes dates i que, com sempre, potenciarà el vessant solidari.

Aquest vessant ve donat pel fet que el torneig té la particularitat que les inscripcions es fan a canvi d’un tetrabrik de llet sencera, i tota la llet que es recull es dóna posteriorment a la parròquia del Carme, que és una de les entitats col·laboradores juntament amb la Federació Catalana d’Escacs, l’AMPA Sagrada Família i la Diputació de Lleida. 
 
Tots els interessats en inscriure’s ho poden fer abans del diumenge, dia 11 de desembre a través del correu electrònic [email protected], indicant nom, cognoms i data de naixement.
 
Hi haurà premi per als tres primers classificats de la general i als tres primers de cada categoria, a més d’esmorzar per a tots els participants.


Comentaris

envia el comentari