Catalunya Diari

El Trans-Biela CB Lleida puja a Copa Catalunya

El Trans-Biela CB Lleida puja a Copa Catalunya| Redacció - Fotografia: David Saura (CB Lleida)

 


L'equip ha guanyat aquest diumenge al CN Sabadell per 73 a 54, tot i que dissabte ja es va confirmar l’ascens per la derrota d’un rival directe. L’equip sènior del club lleidatà ha estat molt constant i ha anat de menys a més durant la temporada a 1a Catalana, fet que ha tingut el seu resultat.


 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha traslladat l’enhorabona a l’equip, al seu cos tècnic i a la directiva del club, presidit per Laia Piqué, per aquesta alegria per a l’afició lleidatana, ja que després de dos anys patint per no baixar enguany ha fet un gran salt assolint l’ascens.
 
Amb aquest ascens, el club fa història, ja que es la primera vegada en els 29 anys de recorregut del club que s'aconsegueix aquesta fita. Les principals protagonistes d'aquesta victòria són Anabel Ticó, Núria Salo, Bego Feliu, Maria Massuet, Blanca Rosell, Aisling Satorra, Carla Calonge, Núria Dago, Ari Ballesté i Paula Ibáñez, amb l’ajuda puntual de la Neus Vidal, Neus Canet, Marta Rovira i Marta Termens. 
 
L’anècdota del partit històric pel CB Lleida la va protagonitzar el canvi de pista de joc a falta de 20 minuts pel seu inici com a conseqüència de la trencadissa d’un tauler de cistella del pavelló de Cappont on inicialment s’havia de jugar el matx. El partit es va poder disputar finalment a Barris Nord.
 
El CB Lleida, fundat l’any 1984, té actualment un planter de 120 jugadores en totes les categories de pre-mini a sènior.


Comentaris
Aisling
Gràcies Laura per nombrar-nos!!!!!!! Històric!!!
Xavier
Enhorabuena por el ascenso a copa de cataluña; es de los más merecidos de los últimos tiempos por la regularidad manifestada a lo largo del campeonato. Disfrutar de ello con toda la fuerza e ilusión.\r\nDesde Barcelona se están oyendo reiterativos comentarios a cerca de que venderéis la plaza de Copa de Catalunya al Barça ya que hay jugadoras que acaban INEF y tornan a Barcelona; con franqueza que el tiempo y las circustancias corroborarán ¿es eso cierto?. Saludos y ánimo.

envia el comentari