Catalunya Diari

El Vilosell acollirà la 1a cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné

El Vilosell acollirà la 1a cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

El Vilosell acollirà el proper diumenge, dia 5 d'octubre, la primera cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné, que comptarà amb dos recorreguts: de 8 16 quilòmetres. Ambdós circuits passaran per les vinyes del celler Tomàs Cusiné i la més llarga pujarà fins la Serra de la Llena, tal i com ha explicat l’Arcadi Climent, membre de l’equip organitzador Lleida World Extrem.


Aquesta iniciativa s’ha organitzat en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus, una entitat sense ànim de lucre creada per metges especialistes de l’Institut de Recerca de Lupus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que presideix el doctor Josep Ordi Ros, coordinador de la Unitat de Lupus del Servei de Medicina Interna.


 
La presentació s'ha dut a terme a la sala de premsa de la Diputació de Lleida i ha comptat amb la presència d'Arcadi Climent, membre de l’equip organitzador Lleida World Extrem; l’alcalde d’El Vilosell, Jordi Nogué, i la directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó.
 
Nogué ha manifestat l’agraïment per muntar aquesta cursa al municipi, ja que permetrà donar a conèixer el seu entorn. Per la seva banda, la directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus ha explicat que un percentatge del preu de la inscripció anirà destinada a aquesta fundació per promoure la investigació del lupus.
 
Els organitzadors preveuen la participació d’entre 100 i 150 corredors.


Comentaris

envia el comentari