Catalunya Diari

El XI Duatló Popular d’Alpicat obre inscripcions gratuïtes

El XI Duatló Popular d’Alpicat obre inscripcions gratuïtes| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

El Duatló Popular d’Alpicat ja ha obert les inscripcions de cara a la seva onzena edició, que se celebrarà el proper diumenge, dia 22 de gener, i que serà l’acte central de la Festa de l’Esport que organitza l’Ajuntament. Les inscripcions són gratuïtes i els participants podran optar entre dos circuits.

Després de l’èxit assolit l’any passat, en què es va fer una aposta decidida per potenciar el vessant familiar i lúdic, aplegant 370 participants, enguany es manté aquesta línia amb una jornada festiva que té com a objectiu que tothom faci esport i salut enmig d’un ambient de companyonia. 
 
És per aquest motiu que l’organització ha dissenyat els dos recorreguts, tots dos a l’abast de tothom, per carrers urbans i camins rurals del terme d’Alpicat. El circuit llarg prendrà la sortida a les 10.00 hores i constarà de 6 quilòmetres de cursa atlètica i 12 de BTT, mentre que el circuit anomenat popular arrancarà una hora més tard, a les 11.00 hores, i estarà format per 1,6 de cursa i 6 de BTT. El centre d’operacions estarà ubicat a la zona esportiva del Parc del Graó.
 
L’organització comptarà amb el suport d’una seixantena de voluntaris i els participants podran fer la recollida dels dorsals ja durant la tarda del dissabte 21 al Pavelló Municipal, o bé durant les hores prèvies a la cursa, el mateix diumenge al matí. Hi haurà, a més, una batukada per tal d’animar encara més una jornada en què els inscrits seran obsequiats amb un entrepà de llonganissa i una samarreta de màniga llarga, i participaran en el sorteig de diferents obsequis i material esportiu dels patrocinadors.
Les places són limitades i la inscripció es podrà fer de manera gratuïta fins al 16 de gener.
 


Comentaris

envia el comentari