Catalunya Diari

Eliseo Martín i Nuria Sierra guanyen la Rodi Mitja Marató Lleida

Eliseo Martín i Nuria Sierra guanyen la Rodi Mitja Marató Lleida| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Els principals carrers de Lleida s'han omplert aquest diumenge de corredors, amb la celebració de la Rodi Mitja Marató de Lleida-Memorial Juanjo Garra. Els guanyadors de la prova d'enguany han estat Eliseo Martín i Nuria Sierra, tots dos corredors de l'Hinaco Monzón.


En total, hi han participat 788 atletes, dels quals 733 han completat el recorregut. El més ràpid en homes ha estat el gran favorit, Eliseo Martín, de l’Hinaco Monzón, que amb un temps de 1.05.06 ha superat amb molta facilitat als seus dos companys de podi, que a més també són companys de club: Sergi Rodríguez, segon amb 1.10.10, i Carlos Oriach, tercer amb 1.10.50. Els han seguit Jordi Torné (CE Aspid), Mario Mirón i Sergio Supervía, també de l’Hinaco Monzón, mentre que en setena posició ha entrat Alexandre Tàssies (CE Linyola), vigent campió de la Lliga Ponent.


 


L’aclaparador domini de l’Hinaco Monzón també ha quedat palès en dones, ja que la guanyadora ha estat una de les seves representants, Nuria Sierra, amb 1.22.33, mentre que segona ha entrat Meritxell Bonet (Tri-4.40), amb 1.27.22, i tercera Sheila Avilés (Grifone), amb 1.29.08. Raquel Marques, Xell Posino, Aurèlia Prat i l’actual líder de la Lliga Ponent, Yolanda Cebrián, també han ocupat posicions capdavanteres.


 


Tot i que aquesta no ha estat l'única prova que s'ha celebrat aquest diumenge. Paral·lelament, s'ha dut a terme una competició de 5 quilòmetres. La victòria en homes ha correspost a Bashir Butt (UE Lleida), amb un temps de 16.32, el mateix que el segon classificat, Sergi Beltrant (CA Montornès), mentre que tercer ha estat Enrique Altemir (Hinaco Monzón), amb 16.35. En l’apartat femení, la lleidatana Eva Ledesma (Tri-4.40) ha demostrat la seva gran categoria en vèncer amb un temps de 17.54, amb la qual cosa no ha donat opció a Luz Moreno (Corre i Vola), segona amb 19.49, i a Celia Pardo (ADH Benasque), amb 20.38. En aquesta distància hi havia 445 inscrits, dels quals 379 han completat el recorregut.


 


La propera cita de la Lliga Ponent arribarà d’aquí a dos setmanes, el 16 de novembre, i serà doble. D’una banda, se celebrarà la Cursa del Sant Crist de Balaguer, que es desenvoluparà sobre dos distàncies, els 5 i els 10 quilòmetres, i de l’altra la Cursa Penya Barcelonista La Societat de Maials, sobre una distància única de 10 quilòmetres.


 


I més 'running' 


Pels petits i les famílies en general també s'han organitzat curses. Per una banda, dissabte es van organitzar curses infantils i una Milla Solidària d'1,6 quilòmetres, per a que les famílies i la societat en general passessin un cap de setmana diferents. En total, entre els dos dies s’han mobilitzat més d’un miler d’esportistes que han convertit els carrers en una gran festa atlètica.
 
Totes les proves s’han disputat sobre circuits 100% d’asfalt i totalment marcats i tancats al trànsit. 


Comentaris

envia el comentari