Catalunya Diari

Els aficionats al ‘running’ se citen el proper 5 de març a l’XI Cursa dels Templers de Lleida

L’esdeveniment esportiu, que organitza l’Associació Esportiva Ekke amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, manté el recorregut de 10 quilòmetres

Els aficionats al running tenen una cita aquest diumenge a l’XI Cursa dels Templers de Lleida. En l’edició d’enguany, aquesta cita esportiva de la ciutat incorpora una novetat important, com és el canvi de dia, ja que tradicionalment s’havia celebrat al juny. El tret de sortida de la cursa es farà, doncs, el diumenge dia 5 de març a les 10.30 hores, amb un recorregut de 10 quilòmetres, que començarà i acabarà al Castell dels Templers de Gardeny. El certamen esportiu està organitzat per l’Associació Esportiva Ekke, entitat amb la qual hi col·labora la Paeria, juntament amb Fruits de Ponent.

L’acte de presentació ha estat presidit pel tinent d’alcalde i Regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, acompanyat del president de l’Associació Esportiva Ekke, Pep Castarlenas; Iván Espílez i Kike Borràs com a directors tècnics de la cursa, i un representant de Fruits de Ponent. Peris ha assenyalat que la cursa commemora la Lleida més històrica, alhora que aconsegueix combinar-ho amb la pràctica esportiva, l’oci i el patrimoni. També ha afegit que l’objectiu de l’esdeveniment és que els corredors puguin gaudir l’experiència i compartir-la amb els altres participants, i convertir la Cursa dels Templers amb una de les més importants que s’organitzen a la ciutat de Lleida.


Per la seva part, el president de l’Associació Esportiva Ekke, Pep Castarlenas, ha agraït la col·laboració de la Paeria en aquest esdeveniment que se celebra anualment, i ha fet una crida a la participació de corredors tan professionals com aficionats, conscients que el canvi de data pot minvar el nombre de participants. Castarlenas també ha animat als infants i a les famílies que s’acostin al castell de Gardeny per les activitats que s’han programat pel dia anterior a la cursa.

 

El dissabte dia 4 de març, previ a la celebració de la cursa, a partir de les 10.30 hores començaran les activitats destinades als més petits amb la cursa infantil, seguida d’una visita al centre patrimonial i Festa amb el Club Banyetes, a partir de les 12.00 hores.

El diumenge pel matí es donarà inici a la carrera, amb sortida i arribada al Castell dels Templers, amb el mateix itinerari que l’any anterior, que recorrerà els carrers Cardenal Cisneros, Onze de Setembre, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Plaça Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Alcalde Porqueres, Plaça Europa, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Onze de Setembre, Rovira Roure, Ronda, Joc de la Bola, Ferran el Catòlic, Cardenal Cisneros i arribada de nou al Castell de Gardeny.En l’arribada els participants podran gaudir d’un esmorzar amb botifarra,  i cap a les 12.15 es procedirà l’entrega de premis als guanyadors de la prova.

Les inscripcions a la cursa es podran comprar al lloc web fins el 3 de març a les 19.00 hores. 


Comentaris

envia el comentari