Els aficionats del Lleida Esportiu omplen el primer autocar per anar a Jaén

Els aficionats del Lleida Esportiu omplen el primer autocar per anar a Jaén| Text i fotografies: Lleida Esportiu (Arxiu)Des del passat dimecres que ja han passat més d’una cinquantena d’aficionats lleidatans per reservar plaça i adquirir l’entrada per anar a Jaén per animar als jugadors de Toni Seligrat. Un cop completat el primer els responsables del conjunt blau han començat a organitzar un segon autocar d’aficionats que es vulguin desplaçar fins a terres andaluses.

El termini per reservar plaça acaba aquest dilluns a les 21.00 hores. Tothom que es vulgui apuntar al desplaçament ho pot fer fins dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Diumenge els seguidors també es podran apuntar al viatge un cop acabi el partit entre el Lleida Esportiu i el Jaén a la botiga oficial del conjunt blau. En el moment de reservar plaça pel viatge cal portar el DNI original.

Cal recordar que el desplaçament costa 25 euros per persona ja que el club en subvenciona 10. Pel que fa a l’entrada té un preu de 10 euros perquè el club es fa càrrec de 3 euros més.Comentaris

envia el comentari