Els benjamins del Llista, campions de la Mini Copa d'Europa d'hoquei a Oviedo

Els benjamins del Llista, campions de la Mini Copa d'Europa d'hoquei a Oviedo| Redacció - Fotografia: Lleida Llista

 Ha estat un joc net per part dels dos equips i bastant igualat els primers minuts. Cap al minut 10 el Lleida Llista ha agafat el domini del partit però no ha pogut evitar que els Irlandesas poguessin arribar en algun contratac a porteria. El factor pista no era massa bo, ja que relliscava bastant, però tot i així l'equip benjamí ha ficat tot de la seva part per no defraudar a l'afició del Lleida Llista que en tot moment els ha estat reconzant, tant directament al pavelló com a les reds socials, fins a l'últim moment.
 
Tots aquests jugadors han pogut gaudir com si fossin jugadors d'OK Lliga, ja que han jugat a la mateixa pista, s'han creuat pels vestuaris amb els jugadors de la final de la Copa del Rei i els hi han fet fotos com els campions de les grans competicions. I es que en realitat es mereixen aquesta copa: pel treball, esforç, sacrifici, paciència a la pista.
 
L'entrega de la copa es durà a terma a la mitja part del partir de la final de Copa del Rei entre el Reus Deportiu i el Moritz Vendrell.Comentaris

envia el comentari