Catalunya Diari

Els equips de l’Escuderia Lleida copen el podi de Les 4 Hores de Lleida

Els equips de l’Escuderia Lleida copen el podi de Les 4 Hores de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els equips de l’Escuderia Lleida han copat el podi de la 16a edició de les 4 Hores de Lleida, competició que s’ha disputat aquest cap de setmana al circuit municipal de Lleida, a la Caparella. Gomo, Huraca i GC Motosport han estat els guanyadors a la classificació general i pertanyen a l’escuderia organitzadora de la prova. 

La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea esportiva de la Paeria, Montse Parra, ha participat en el lliurament de premis amb el president l’entitat amfitriona, Miquel Rosell, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.
 
La competició s’ha solidaritzat una any més amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a la investigació i la lluita contra les malalties de la diabetis i l’obesitat. La col·laboració es fa a través de la recaptació de fons per a aquesta causa, procedent de la venda d’entrades.
 
Les 4 Hores de Lleida ha tornat demostrar la seva capacitat organitzativa en aquesta prova de resistència off-road que tanca la temporada i en què es donen cita pilots de totes les disciplines i de tot l’estat.


Comentaris

envia el comentari