Catalunya Diari

Els jugadors del Força Lleida es neguen a viatjar a Ourense si no cobren tot el que se'ls deu

Els jugadors del Força Lleida es neguen a viatjar a Ourense si no cobren tot el que se'ls deu| Redacció - Fotografia: Força LleidaEl capità de l'equip, Miquel Feliu, ha set qui ha anunciat la decisió dels jugadors, en una roda de premsa que s'ha celebrat al pavelló Barris Nord a les 18.00 hores. Una hora més tard, el club n'ha convocat una altra per donar el seu punt de vista. El president Félix González, acompanyat dels directius Pep Castarlenas, Francesc Armengol i Josep Gòmez, ha explicat la situació oferint en detall del succeït des del juliol fins al dia d'avui.

González ha volgut deixar clar els principis del club al juliol on es va especificar que el club no podia tenir dèficit i que si aquest es detectava durant la temporada s'havia de corregir. El president del club ha explicat que a la tardor es varen detectar irregularitats amb duplicitats de contractes i una sèrie d'irregularitats que van provocar la destitució del director esportiu, Eduard Torres, i que des d'aleshores es va començar a treballar en arreglar-ho. La falta de liquiditat no permetien refer els contractes al mes de gener quan els jugadors "van dir que quan el club tingués els diners parlarien dels nous contractes". Un fet que s'ha produït en els darrers dies i que ha fet tornar a engegar la maquinaria de negociació. "Dimecres passat es va fer arribar la proposta de nous contractes als managers i jugadors i varis d'ells durant el cap de setmana han acceptat les condicions, molt similars als contractes que defensen els jugadors i inclús amb més diners en algun d'ells si l'equip entra en play-off".

Per aquest motiu, "el club no entén la mesura de força que han pres avui els jugadors donant un ultimàtum al club i refusant els contractes oferts". Tot i això, el club confia en poder "tornar a explicar la oferta, ja que creiem que no ens hem sabut explicar bé". En aquest sentit, González ha explicat "que pel futur del club és clau que es solucioni aquest tema, ja que sinó el projecte pot finalitzar aquesta temporada".


Comentaris

envia el comentari