Catalunya Diari

Els millors pilots d’autocròs d’Espanya en una nova edició del Ciutat de Lleida

Els millors pilots d’autocròs d’Espanya en una nova edició del Ciutat de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El públic assistent ha pogut gaudir de les carreres, que com és habitual, han posat al límit tots els motors sobre la pista. El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit a les finals disputades aquest diumenge, després de les primeres classificacions d’ahir i d’aquest matí, i també al lliurament de premis.
 
Entre els pilots que han competit en l’edició d’enguany destaca, entre altres, el pilot del mundial de rallis, Dani Sordo, qui tot i la lluita fins al final, no ha aconseguit classificar-se per a la final A de la divisió Car Cross i ha quedat l’onzè a la Final B.
 
La classificació del XVI Autocross Ciutat de Lleida ha estat:
-Divisió I: El primer ha estat J. M. Llorente (Peugeot 206) amb un temps de 7:29:657. En segon lloc, F. Fernández (VW Polo) a 2,3 segons. I ha acabat tercer X. Crespí (Honda Civic), a quasi 14 segons.
 
-Divisió II/ Off Road Series: En primera posició, I. Posado (Citroën Saxo) amb un temps de 8:34:351. A poc més d’un segon, ha quedat R. Martínez (Citroën Saxo), i ha estat tercer A. Capellera (Citroën C2) a quasi cinc segons.
 
-Divisió III: El podi l’han format D. Lahoz (Fórmula Speed Car) registrant un temps de 8:27:495; C. Hernando (Formula HS Racing) a quasi deu segons, i L. A. Muñoz, a més de 20 segons.
 
-Divisió Car Cross: I. Piña (Yacar Cross), de 17 anys, ha estat el primer, amb un marca de 7:53:291, seguit de M. Batlle (Casmat), a quasi tres segons. El tercer en pujar al podi ha estat J. J. Moll (Speed Car Xtrm) a 3.1 segons.


Comentaris

envia el comentari