Els nens de 0 a 10 anys hauran de pagar entrada per veure al Lleida Esportiu

Els nens de 0 a 10 anys hauran de pagar entrada per veure al Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida EsportiuEl carnet infantil ha estat gratuït durant gairebé 4 mesos. A partir d’aquest dijous 31 d’octubre l’abonament passa a costar 30 euros tal i com es va anunciar el dia de la presentació de la campanya d’abonaments del Lleida Esportiu el passat estiu. Així, doncs, aquest tipus d’abonament s’ha pogut adquirir de manera gratuïta des de l’inici de la campanya de socis que es va engegar el passat 2 de juliol. Per retirar el carnet infantil cal portar el llibre de família, el DNI del pare, mare o tutor i el DNI de l’infant si en té.

Els responsables del Lleida Esportiu s’han acollit des del primer dia a l’article 17.1 del Reglament que diu que "tota persona que pretengui accedir a un recinte esportiu ha de ser portadora d’un bitllet d’entrada expedit a títol individual, de bitllet múltiple, d’abonament o de qualsevol altre títol que autoritzi els interessats a accedir a un espectacle o a més d’un".

Aquest Reglament va entrar en vigor l’1 de juliol de l’any 2010 i, per tant, des que es va constituir el Lleida Esportiu com a club sempre s’ha aplicat. Aquest reglament s’aplica amb caràcter general a totes les competicions esportives oficials d’àmbit estatal organitzades per les federacions esportives espanyoles.Comentaris

envia el comentari