Els seguidors del Lleida Esportiu ja han arribat a Jaén

Els seguidors del Lleida Esportiu ja han arribat a Jaén| Text i fotografies: Lleida EsportiuEls seguidors han estat cridats a les 17.30 hores a les immediacions de l’estadi La Nueva Victoria per donar suport als homes de Toni Seligrat des de la seva arribada al camp fins a l’inici del matx. D’aquesta manera, l’equip rebrà en tot moment l’escalfor de l’afició lleidatana desplaçada a Jaén. I és que l’ocasió s’ho mereix.

Els 18 jugadors que s'ha emportat el tècnic blau, Toni Seligrat, pel partit d'aquest diumenge són: Pau Torres, Pau Bosch, Pau Núñez, Carlos Barreda, Mario, Miki, Pere Milla, Miguel Ramos, Jaime Mata, Jesús Imaz, Alex Cacho, Artur Gòdia, Oriol Esteve, Asier, Miramón, Canadell, Xisco i Molo. D'aquests, en descartarà dos abans del matx.

El partit començarà a les 19.00 hores. Seligrat admet que "anem a Jaén a guanyar. És obligatori marcar per continuar endavant. Anem a marcar perquè volem continuar en aquesta competició". Uns 300 aficionats viuran aquest partit en directe, la resta podran fer-ho a través de la pantalla gegant que s'instal·larà al pavelló dels Camps Elisis de Lleida.Comentaris

envia el comentari