Catalunya Diari

Els socis d'Alumni UdL tindran un descompte del 50% en els abonaments de temporada del Llista

Els socis d'Alumni UdL tindran un descompte del 50% en els abonaments de temporada del Llista| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida

 

Els socis d'Alumni UdL podran gaudir a partir d'aquest mes de gener d'un descompte del 50% en els abonaments de la temporada 2014/2015 del club d'hoquei Lleida Llista Blava-ICG Software Lleida. Per tant, en lloc del preu general de 40 euros, tan sols hauran de pagar 20 euros. 

En les dues següents temporades, l'import per als membres d'Alumni UdL serà de 25 euros. Aquest és un dels acords que s'ha pactat en el conveni de col·laboració signat aquest dimecres entre el president del club esportiu, Enric Duch, i el homòleg a l'associació d'ex alumnes de la UdL, Josep Maria Moragues. L'acord tindrà una vigència de tres temporades.
 
A més, pacte estableix entre altres aspectes, que ambdues entitats potenciïn accions promocionals i iniciatives conjuntes, així com la difusió mútua de les seves activitats. Tots dos presidents van coincidir en la importància de la col·laboració entre entitats per fomentar tant l'esport com el coneixement i a través d'aquests, el creixement personal.
 
L'acte de signatura del conveni va comptar també amb la presència del vicepresident de l'ICG Lleida Hoquei, Jordi Carbonell, i diversos membres de la junta d'Alumni UdL, com Pilar Ibáñez. Aquest conveni s'emmarca en el desig de les dues entitats de fomentar les sinèrgies entre les diferents associacions, esportives, cultural, socials i econòmiques de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari