Empat de l’Handbol Lleida Pardinyes, després d’una gran remuntada

Empat de l’Handbol Lleida Pardinyes, després d’una gran remuntada| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest cap de setmana un valuós empat a 30 contra el O.A.R. Gràcia Sabadell, després d'una gran remuntada. Aconseguir aquest resultat ha costat un gran esforç als jugadors groc-i-negres.

La primera part ha començat molt igualada, amb un gran Xavi Bosch sota pals de la porteria lleidatana. Però a la finalització del període els sabadellencs han aconseguit robar un parell de pilotes i sortir al contracop per trencar el partit i marxar al descans amb un 15-10 de renda al marcador.

A la segona part el partit es va anar igualant, gràcies a la gran actuació dels groc-i-negres en defensa i de Dani Sanjuan en el llançament. Pels locals Gomis mantenia a l’equip dins el partit, però el gran esforç dels jugadors lleidatans va donar els seus fruits i van empatar el partit a 27. A partir d’aquí el marcador podia caure de qualsevol dels dos costats, i els locals van aconseguir emparar 30-30 a falta de pocs segons.