Catalunya Diari

En marxa el campionat de futbol sala juvenil sense àrbitres

En marxa el campionat de futbol sala juvenil sense àrbitres| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Departament de Joventut de la Paeria organitza per 9è any consecutiu el campionat juvenil de futbol sala que es caracteritza per disputar-se sense àrbitres. L’activitat ha tingut bona acollida en les edicions precedents, consolidant-se entre els joves lleidatans. 

Aquest divendres s'ha dut a terme la presentació del Campionat, a La Palma – Centre de Recursos Juvenils, en una reunió informativa que ha comptat amb l’assistència dels capitans i jugadors dels equips, i en la qual s'ha donat el tret de sortida a aquesta nova edició.
 
Els equips estan formats per joves, nois i noies, de 15 a 30 anys amb ganes de conèixer altres joves i passar una bona tarda de dissabte, fent l’esport que els uneix i que practiquen en les seves estones d’esbarjo. L’objectiu del campionat és doble. D’una banda es dóna resposta des de Joventut a les demandes juvenils per organitzar una actuació d’aquest tipus. De l’altra, es possibilita la interrelació entre els/les joves a través de la pràctica de l’esport i també s’afavoreix l’adquisició d’habilitats personals, socials, comunicatives, de treball en equip i sobretot de resolució de conflictes, ja que en no haver-hi la figura arbitral els joves han de mediar entre ells i elles davant una incidència en el decurs del partit per trobar la solució més adient. Això, sense oblidar-se que, alhora, gaudeixen fent aquesta activitat de lleure esportiu. Els partits es jugaran els dissabtes a la tarda de gener a juny de 2017 al pati de l’escola Pràctiques II de Lleida.
 
La iniciativa té la col·laboració dels departaments municipals d’Esports i d’Educació i de l’escola Pràctiques II.


Comentaris

envia el comentari