En marxa el complex esportiu del Segrià, ubicat a Torrefarrera

En marxa el complex esportiu del Segrià, ubicat a Torrefarrera| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Entre els usos previstos s’inclou la pràctica del futbol de clubs locals, futbolistes no federats, alumnes de les escoles i l’institut, així com l’entrenament de seleccions territorials i nacionals. La nova instal·lació també acollirà campionats promoguts per la Federació Catalana de Futbol i tornejos de futbol formatiu.
 
El projecte de construcció es divideix en dues fases. Una que inclou la construcció de dos camps de futbol de gespa artificial, el sistema elèctric i de reg i l’altra que preveu la construcció dels vestidors, les aules de formació per impartir cursos en l’àmbit esportiu i les oficines. Aquest nou complex esportiu ampliarà les instal·lacions que té actualment el municipi. Les obres de construcció de la primera fase ja s’han iniciat i està previst que els treballs finalitzin aquest any 2013.
 
El cost total del projecte és de 1.735.000 euros. D’aquests, la Diputació de Lleida n’aportarà 150.000; l’Ajuntament de Torrefarrera 285.000 i la Federació Catalana de Futbol, 1.300.000 euros. 
 
El projecte es presenta en societat
 
El nou projecte s'ha presentat aquest dimarts. A l'acte hi ha assistit president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subíes. Reñé ha explicat que aquest és el resultat de mesos de trobades per unir esforços per tirar endavant aquest projecte "emblemàtic i potent" pel municipi de Torrefarrera, la comarca del Segrià i per extensió la demarcació de Lleida.  
 
Per la seva part, l’alcalde Torrefarrera, Jordi Latorre, ha indicat que es tracta d’un projecte molt ambiciós que s’ha pogut fer gràcies a la suma d’esforços del consistori, la Diputació de Lleida i la Federació Catalana de Futbol. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subíes, ha explicat que tota la demarcació se’n beneficiarà d’aquestes instal·lacions, que són úniques a Lleida i ha afegit que la vessant formativa serà una de les prioritats d’aquest complex esportiu.Comentaris

envia el comentari