Catalunya Diari

En servei la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre

En servei la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La pista annexa del pavelló municipal de l’Onze de Setembre s'ha inaugurat aquest dijous. El nou equipament, segons ha explicat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, "impulsarà l’hoquei base del Lleida Llista garantint el seu futur i, alhora, continuarà educant els nenes i les nenes a través de l’esport”. 

Una pista exterior de mides reglamentàries que servirà perquè els 13 equips del planter puguin incrementar les seves hores d’entrenament, com ha explicat el president del Lleida Llista, Enric Duch, que ha qualificat la pista annexa “com una notícia excel·lent per garantir el nostre futur”. 
 
El paviment de la pista, que és un rectangle de mesures 42 x 22 metres, complint amb les dimensions mínimes autoritzades per la Federació Espanyola de Patinatge, és de formigó amb un acabat polit per garantir una bona adherència i lliscament de les rodes dels patins. A més, s’han col·locat 4 projectors per a la il·luminació de la pista, un a cada cantonada, que es controlen des de les instal·lacions del mateix pavelló.
 
El pressupost de la construcció de la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre ha estat de 47.000 euros.


Comentaris

envia el comentari