Entrada i activitats nàutiques gratuïtes per a tots els assistents a l'Europeu d'Esquí Nàutic a 2Llacs

Entrada i activitats nà utiques gratuïtes per a tots els assistents a l'Europeu d'Esquí Nà utic a 2Llacs| Redacció - Fotografia: Agencia Itaca

El centre 2Llacs de Gimenells i Pla de la Font ja està a ple rendiment després de l'arribada de tots els participants en el Campionat d'Europa sub-21 d'Esquí Nàutic. En total, més de seixanta esquiadors de disset nacionalitats diferents seran els que lluitaran per aconseguir pujar al més alt del podi durant els tres dies de competició.

D'aquesta manera, des de dilluns i fins aquest dimecres han anat arribant els components de les diferents seleccions procedents d'Àustria, Bielorússia, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Alemanya, Grècia, Itàlia, Holanda, Noruega, Portugal, Rússia, Suïssa, Suècia i, com no, Espanya, que comptarà amb quatre participants, dos d'ells lleidatans: Àlvar Noguera i Ferran Capella.

Durant aquest dimecres s'han anat succeint els entrenaments oficials en els que encara no han debutat els esquiadors de casa, ja que ho faran dijous.

Fins al moment els jutges estan valorant molt positivament el gran treball dut a terme per l'organització, alhora que destaquen la gran qualitat de les instal·lacions i les bones connexions amb Lleida, on es troben allotjats amb la resta de participants de la competició.

Està previst que dijous segueixin els entrenaments a les aigües de 2Llacs i se celebri la protocol·lària reunió de capitans. Tot això perquè divendres arrencada una competició sense precedents en terres lleidatanes.

Amb l'objectiu de comptar amb el major nombre d'aficionats possible, 2Llacs ha determinat que l'entrada a les seves instal·lacions durant els tres dies de Campionat d'Europa serà gratuïta. Així mateix, tot el públic que ho desitgi també podrà gaudir de activitats nàutiques gratuïtes, com són el piragüisme, el caiac, les canoes, el pàdel surf, els hidropedals i/o hidropedals amb tobogan.Comentaris

envia el comentari