Catalunya Diari

Entrades a partir de 5 euros per veure el Master Nacional de Tennis que es celebra a Lleida

Entrades a partir de 5 euros per veure el Master Nacional de Tennis que es celebra a Lleida| Redacció - Fotografia: http://www.fctennis.cat/

millors jugadors de tennis espanyol

Les entrades i abonaments podran ser adquirits a la xarxa de Ticketmaster, a través de la seva pàgina web o per telèfon al 902 15 00 25. Les persones que les vulguin comprar les entrades físicament poden dirigir-se a:
- Carrefour Viatges - carrer Vallcalent, 1
- Halcón Viajes - avinguda Alcalde Rovira Roure , 4
- Halcón Viajes - carrer Almodí Vell , BL - 1

Els que vulguin adquirir un abonament que comprèn els quatre dies de competició, que inclou els 14 partits, podran fer-ho per 45 euros a la grada lateral i per 65 en els fons. Això significa que un aficionat al tennis pot arribar a veure tots els partits per poc més de tres euros cada trobada.

També hi ha l'opció de veure només algunes jornades de competició. Els aficionats que vulguin anar a la primera sessió, el dijous, podran fer-ho per cinc euros en graderia lateral i deu en els fons, mentre que a les semifinals o la final es pot accedir per 15 euros en graderia lateral i 20 en els fons.

Els horaris dels partits seran: dijous a partir de les 14.00 hores, divendres a partir de les 13.00 hores, dissabte a partir de les 12.00 hores i diumenge a partir de les 11.00 hores les dues finals.

Categoria

Abonament

Dijous

Divendres

Dissabte

Diumenge

Fons

65 euros

10 euros

15 euros

20 euros

20 euros

Lateral

45 euros

5 euros

10 euros

15 euros

15 eurosEls preus inclouen l'IVA, però no les despesses de distribució.Comentaris

envia el comentari