Catalunya Diari

Entrades per veure el Lleida Esportiu-Madrid Castilla

Entrades per veure el Lleida Esportiu-Madrid Castilla| Lleida Esportiu - Fotografia: lleidaalminut.com

El Lleida Esportiu llença la campanya ‘Som el Lleida! Anem a per totes!’ de cara al partit de play-off contra el Real Madrid Castilla d’aquest diumenge al Camp d’Esports (18.30 hores), amb l’objectiu que l’estadi presenti un ambient de gala, i que l’afició blava doni el màxim suport a l’equip de la Terra Ferma per buscar la victòria, en l’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a Segona Divisió A.

Cada soci del club lleidatà podrà retirar una entrada de la seva ubicació al camp per 5 euros, de forma anticipada fins dissabte a les 13.30 hores. Per adquirir la localitat, serà imprescindible mostrar el DNI original, i l’abonat tindrà el seu seient reservat per veure l’encontre. Les entrades que no siguin retirades pels socis, es posaran a la venda amb la resta per al públic en general.

Per la seva banda, el preu de l’entrada anticipada per als aficionats, fins dissabte a les 13.30 hores, serà de 15 euros a Tribuna i 10 euros a Lateral, mentre que també hi haurà l’opció de comprar un pack de tres entrades a Tribuna per 40 euros, o a Lateral per 25 euros. Així mateix, hi haurà a disposició dels seguidors packs de vint-i-cinc entrades a Lateral i Gols, per 175 euros.

Horari de la venda anticipada
Les entrades s’hauran d’adquirir a les taquilles del Camp d’Esports. L’horari de la venda anticipada serà dimecres, dijous i divendres de 16.00 a 20.30 hores, i dissabte de 10.00 a 13.30 hores.

Ja diumenge a la tarda, coincidint amb la disputa del matx, les taquilles tornaran a obrir a partir de les 16.00 hores, i el preu de la localitat serà per tothom de 25 euros a Tribuna, i 15 euros a Lateral i Gols.

Al seu torn, els nens de fins a deu anys gaudiran d’entrada lliure al partit. Es demanarà a l’accés el document acreditatiu d’edat.


Comentaris

envia el comentari