Catalunya Diari

Royal Lleida acull una xerrada de l'especialista en conducta humana, Gaspar Hernández

«Som molt més que els nostres pensaments», assegura l'especialista

L'especialista en conducta humana, psicologia i espiritualitat, Gaspar Hernández, ha reflexionat sobre la manera de viure en pau i satisfet amb un mateix i sobre com treure profit al benestar mental. El periodista ha compartit els seus pensaments positius al voltant de la necessitat de buscar espais de silenci per asssolir la pau interior.

Gaspar Hernández ha reflexionat sobre l'actitud i la importància d'escollir els nostres pensaments en positiu per arribar a ser lliures. «Des de la pau interior pots connectar amb el món i viure'l com vulguis», comenta l'escriptor als assistents a la xerrada al centre esportiu Royal Lleida Per motius de l'onada de calor, la xerrada s'ha dut a terme finalment a les instal·lacions del centre esportiu Royal Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

'La llibertat interior' 

Els assistents han pogut fer-se amb el seu darrer llibre 'La llibertat interior' (Columna 2020) que l'autor ha signat al finalitzar la conferència. Royal Lleida i Royal Escola de Formació han ofert als seus usuaris/es i a la seva comunitat educativa aquesta xerrada en el marc del programa RESPIRA!, les jornades de Ioga i Meditació que es celebren amb motiu del dia internacional del ioga, el dia vinent 21 de juny. Durant tot el mes, el grup Royal ha preparat un seguit d'activitats i propostes orientades a entrar en contacte amb la pràctica d'aquesta disciplina oriental o per aquells que vulguin conèixer-la més profundament.

Entre elles, destaquen trobades solidàries on gaudir del ioga i l'art en entorns inspiradors, conferències, Màster Classes amb especialistes i sessions dirigides per l'alumnat d'Instrucció en Ioga de Royal Escola de Formació. Es pot consultar el programa complet a l'espai web royallleida.com, i inscriure's a les activitats a través del correu electrònic [email protected]


Comentaris

envia el comentari