Catalunya Diari

L'esport de Lleida i de Catalunya es tornarà a mobilitzar aquest dissabte

La concentració es farà dissabte, a les 12.00, a la plaça de la Paeria, tot esperant rebre el suport de l'alcalde

Imatge del cartell del col·lectiu esportiu
L'esport de Lleida i de Catalunya es tornarà a mobilitzar aquest dissabte | Twitter

L'esport de Lleida i de Catalunya es tornarà a mobilitzar aquest dissabte responent a la crida que ha fet la PlataformaJa N'hi ha Prou que aquesta vegada vol fer una crida al món municipal perquè doni suport al món de l'esport, que escoltin el clam dels clubs i entitats esportives i la veu de totes aquelles persones que treballen incansablement per i per a l'esport.

És per això que les mobilitzacions s'han convocat a les portes dels ajuntaments d'arreu de Catalunya. En el cas de Lleida, la concentració es farà dissabte, a les 12.00, a la plaça de la Paeria, tot esperant rebre el suport del paer en cap, Miquel Pueyo, així com del regidor d'Esports, Sergio González.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una acció a través de les xarxes socials

Paral·lelament, s'ha endegat una acció a través de les xarxes socials en què els clubs, esportistes, etc ens dirigim als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, anomenant-los, etiquetant-los i preguntant si #surtsajugarambnosaltres el dissabte vinent i adjuntant una carta dirigida a tots ells i totes elles. Així, doncs, des de Lleida esperem tornar a repetir l'èxit de convocatòria de dissabte passat en què 150 persones van cridar ben alt i ben fort des de l'esplanada del Camp d'Esports que #janhihaprou.


Comentaris

envia el comentari