Catalunya Diari

L'esport lleidatà s'uneix per a donar le gràcies a la lluita contra la Covid-19

Esportistes com l'àrbitre Xavi Estrada han participat en les imatges

Captura d'un moment del vídeo de l'esport lleidatà
Esportites com l'àrbitre Xavi Estrada han volgut participar en el vídeo | LleidaDiari.cat

Tot l'esport de Lleida s'ha unit en la lluita contra el coronavirus en un audiovisual que pretén donar les gràcies a totes les persones de diferents sectors que lluiten des de primera línia contra aquesta pandèmia.

Sota el lema #graciesperguanyaraquestpartit, un total de 42 clubs o associacions, 25 directius i directives, una quarantena d'esportistes, entre els quals destaquen Saúl Craviotto, Albert Costa, Joan Capdevila o Berni Tamames han volgut reconèixer la tasca de tots aquells i aquelles que treballen incansablement per vèncer el virus. L'audiovisual també ha comptat amb la col·laboració de l'àrbitre internacional de futbol, Xavier Estrada, i el periodista esportiu de TV3, Artur Peguera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un fort agraïment al que més han lluitat contra el coronavirus

Els protagonistes del vídeo agraeixen la feina d'aquestes persones amb el missatge #graciesperguanyaraquestpartit escrit o de veu i també amb aplaudiments. La impulsora de la iniciativa ha estat la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, que ha explicat que «vaig creure que era un bon moment perquè l'esport de Lleida s'unís per una bona causa, com és el cas de la lluita contra el coronavirus i, la veritat, és que la resposta ha estat espectacular».

«Totes les persones que hem participat, ha explicat Ortega, hem destacat que aquesta pot ser una bona oportunitat perquè tot l'esport de Lleida treballi conjuntament i d'una manera transversal, mai com ara havíem estat tan units i això no s'ha de deixar perdre». El vídeo ha comptat amb la col·laboració desinteressada del Pol Joven que, a més de jugador del CE Inef Lleida Rugby, és cantautor i ha prestat per a l'ocasió la cançó 'Remind Me of Home' (Thinkin' Wild), així com de l'Eric Villagrassa, estudiant de Comunicació Audiovisual, que ha estat l'encarregat de l'edició i el muntatge del vídeo.

Participants

Esportistes: Albert Costa, Albert Folguera, Joan Capdevila, Àlex Joseph De Rueda, Andreu Tomàs, Anna Esteve, Berni Tamames, Blanca Rossell, Ramon Porta, Eva Ledesma, Eva Ribalta, Fernando Sierra, Fran Bessone, Arnau i Bernat Erta, Gustavo Aranzana, Javier Alegre, Imma Ojer, Joan Cuesta, Joan Sanuy, Kike Lacasa, Laura García, Lluís Cortés, Joan Ramon Serret, Marc Rubín de Celis, Mbaye, Núria Codina, Núria Duch, Ramón González, Raquel Zazurca, Saúl Craviotto, Sergi Grimau, Zaida Teruel, Enric Barri, Pau Torres, Marc Martínez, Marc Trilles i César Soriano

  

  

  

  

  

Directius

  

  

ClubsURGELLSEGREALPICAT

Comentaris

envia el comentari