Catalunya Diari

Esport, solidaritat i patrimoni, a la III Lleida Night Run de Lleida

Esport, solidaritat i patrimoni, a la III Lleida Night Run de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’esport, la solidaritat i el patrimoni es tornen a donar la mà en la tercera edició de la Lleida NIght Run, una cursa nocturna organitzada per GoGoGo Runners Club amb la col·laboració de la Paeria i del Turó de la Seu Vella, que recorre el conjunt monumental més emblemàtic de la ciutat.

La cursa, que tindrà un recorregut de 6,5 quilòmetres, és apta per a tots els nivells i permet descobrir i gaudir el Turó de la Seu Vella d’una forma lúdica. El competició s’iniciarà i finalitzarà a la Plaça de la Sardana i travessarà el claustre i la Porta dels Apòstols després de la bona acollida de l’any passat.

A més a més, els corredors portaran llums led de diferents colors que faran el recorregut especialment vistós. Una part de la recaptació de la cursa es destinarà a la restauració de la campana Mònica de la Seu Vella. D’aquesta manera, els esportistes de Lleida tornen a donar suport a la candidatura del conjunt monumental com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’any passat es van recaptar 526 euros, que van ser dipositats a la urna del claustre del monument.

Les representants de GoGoGo Runners, Estefi Climent i Esther Tort, han explicat que en la cursa d’enguany preveuen arribar als 400 corredors, una xifra de participants similar a la de l’any anterior. Una de les novetats és la creació d’una zona de pas per comprovar que es realitzen les tres voltes al Turó de la Seu Vella i la instal·lació d’una pantalla, actualitzada constantment, on els corredors podran veure el temps del punt de pas i arribada. De la mateixa manera, el corredor, rebrà un missatge de text amb els temps realitzats. També hi haurà un concurs fotogràfic temàtic de la Lleida Night Run, on es podrà participar amb el hashtag #LLNR15.

La cursa estarà amenitzada amb música en viu a càrrec del DJ Noc i s.oferirà un servei de refrigeri.


Comentaris

envia el comentari