Catalunya Diari

L’esport, la solidaritat i la cultura s’uneixen en la VII Lleida Night Run

La cursa tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 22h de la nit al Turó de la Seu Vella

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Lleida Night Run 2019 ja està a punt perquè divendres dia 19 a les 22.00 hores recorri el Turó de la Seu Vella, descobrint de nit i amb una il·luminació particular punts emblemàtics del seu entorn. El regidor d'Esports i Activitat Física, Sergio González, ha presentat amb dues de les representants de GoGoGorunners Club Esportiu, Ester Tort i Estefi Climent, la cursa nocturna d'enguany, que repeteix els 6,5 quilòmetres de circuit, amb 135 metres de desnivell positiu.

La prova comença i acaba a la plaça de la Sardana i, en les tres voltes perimetrals que fa al Turó, passa per escenaris variats, com el parc de Santa Cecília o el claustre de la Seu, que estarà il·luminat. Sergio González ha assegurat que la Lleida Night Run té un atractiu especial, donat que s'uneix la cultura amb l'esport: «és un privilegi córrer per aquest entorn que ofereix el Turó».

La cursa sempre té una causa solidària

Per la seva banda, Estefi Climent i Ester Tort han recordat que la cursa sempre té una causa solidària. Enguany part de la recaptació es donarà al Menjador Social i Solidari Jericó. També es farà una recollida de sabatilles per donar al mateix centre. Tort ha animat els atletes a participar en el concurs d'Instragram i Facebook amb el hashtag #LLNR19.

Entre els serveis previstos, hi ha polseres de seguretat de llum LED, un punt intermedi de control, un punt d'aigua i d'esponges per refrescar al mig del recorregut, l'enviament d'un missatge SMS als participants amb el temps al punt de pas i arribada, el diploma als arribats amb temps de pas i arribada i servei de fisioteràpia en finalitzar la cursa. Com l'any passat, hi haurà ambientació musical i servei de barra i aperitius.

La cursa està limitada a 500 participants que es poden inscriure a través de la web oficial i, de manera presencial, a la botiga Barcelona Led del C/Esperanza Gonzalez, 5 a Cappont. De moment, ja s'han inscrit a la cursa 220 corredors, un 31% dones i un 71% homes. El 66% dels inscrits són de Lleida ciutat i el 34% de fora de Lleida. Cal destacar inscripcions provinents d'Osca, Saragossa, Barcelona, Tarragona, Girona, Eivissa, Formentera i Andorra, entre altres.

L'Ajuntament de Lleida dóna suport a aquesta prova esportiva, que compta amb el patrocini de Nuba, Lousiana, Punto Estrella i Barcelona LED Lleida. S'hi suma també la col·laboració d'Estrella Damm des de l'any passat. Per a més informació: http://www.lleidanightrun.com/. Es recomana accedir a la Seu Vella a peu perquè no es podran aparcar els vehicles des de la pujada al Turó amb motiu de la cursa.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari