Catalunya Diari

Excel·lent partit de l’ICG Software Lleida contra el Barça tot i quedar eliminat de la Copa del Rei (3-6)

Excel·lent partit de l’ICG Software Lleida contra el Barça tot i quedar eliminat de la Copa del Rei (3-6)| Redacció - Fotografia: Abel Gómez

 L’equip amfitrió ha començat bé, amb velocitat i ímpetu, però se li ha posat coll avall quan el Barça s’ha fet amb el ritme del partit i ha marcat tres gols, de Sergi Panadero, Marc Torra i Matías Pascual. A la represa, Rodero ha pres mida de la porteria rival i ha estat l’autor dels tres gols locals. Els d’Albert Folguera han escurçat distàncies, mostrant altre cop força, empenta i lluita, amb un 1 a 3. Però el Barça ha tornat a posar les seves armes sobre la pista i ha estat superior. Pablo Álvarez i Reinaldo Garcia feien l’1 a 5. Rodero acostava posicions (3-5) però Matíaas Pascual ha fet el definitiu 3 a 6.
 
Amb aquest últim resultat dels quarts de final, ja queden definides les semifinals que se jugaran aquest dissabte en el mateix escenari. Reus-Vendrell i Vic-Barça buscaran el passi a la final, que segur tindrà accent català i que es disputa per primera vegada a Lleida. El Vic s’ha classificat aquesta tarda després de guanyar el Cerceda per 1 a 0.
 
El president de la Real Federación Española de Patinatge, Carmelo Paniagua; el president del Comitè Nacional d’Hoquei sobre patins, Lluís Ferrer; el responsable de la secció d’hoquei del FC Barcelona, Josep Ramon Vidal-Abarca, i el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, han seguit el partit des de la llotja del pavelló, que ha comptat amb una àmplia representació del món institucional, esportiu i social de Lleida i dels clubs participants.
 
Aquesta és la primera vegada que la Copa del Rei es disputa a Lleida, encara que el club lleidatà ja ha participat en diverses ocasions en aquesta competició, les dues últimes al 2009 a A Coruña i al 2012 a Oviedo, el que mostra el seu alt nivell competitiu. A més, al seu palmarès cal afegir tres campionats d’Espanya de segona divisió i diversos campionats de Primera Divisió. Un dels punts més àlgids de l’equip va ser al 2003 quan va disputar la final de la Copa de la Cers contra el Reus –l’equip reusenc va emportar-se el títol-.


Comentaris

envia el comentari