Exhibició de Marc Sans al motocròs de Rufea

Exhibició de Marc Sans al motocròs de Rufea| Redacció – Fotografia: Josep M. Pàmies (Moto Club Segre)

El pilot vallenc Marc Sans va començar el català de motocròs realitzant una exhibició a la cursa disputada aquest diumenge al circuit de Rufea a Lleida. Amb aquesta doble victòria, Sans es posa líder de la categoria MX125 2T.

La pilot d’Alcover Adelina Ramírez s’emportava la victòria en Fèmines, el també alcoverenc Albert Girona guanyava en MX85 Cadet; Gerva Cañas, s’imposava en MX85 Juvenil; Oriol Oliver, en MX65 i Ferran Ferré, en MX50. Una matinal al circuit el Segre de la partida Rufea de Lleida, en que el Moto Club Segre va aconseguir reunir més d’un centenar de corredors, tot i les baixes temperatures de la nit i primeres hores del dia.

Mac Sans ha començat la temporada del català de motocròs igual o millor de com la finalitzava l’any passat, ja que va guanyar el campionat en una categoria inferior, però la seva gran preparació li ha permès iniciar una nova temporada amb les aspiracions posades en revalidar el campionat. La segona posició en MX125 2T va ser per al corredor belga Jeremy Abadie, que tot i que la sort no el va acompanyar a la segona mànega, aconseguia el segon esglaó del podi, per davant del corredor del Moto Club Segre, Marc Hernández, que també s’estrenava a la categoria.

En MX85, corrien junts els cadets i els juvenils, ja que el reglament ho permetia, donant espectacularitat a les mànegues donat l’elevat nombre de participants. En cadet, Albert Girona no es va deixar sorprendre pel seu màxim adversari, Silver Gómez, que s’havia de conformar amb dos segons llocs rere el lideratge de Girona, la tercera va correspondre finalment a Marc Fontanals, malgrat Victor Redondo el superés a la segona mànega.

Pel que fa a les dues categories més petites, en MX65, Eric Tomás va començar amb bon peu, guanyant la primera mànega, però una errada a la segona el va relegar a la segona posició, sent Oriol Oliver qui va guanyar la categoria. La tercera plaça va correspondre al pilot rus establert a Girona, Nikita Kuchekov. En MX50, de3mostració de Ferran Ferré, que es va imposar a les dues mànegues, per davant de Víctor Puig i Adrià Monné, que també van repetir posicions a ambdues mànegues.

La propera cita del motocròs del Moto Club Segre serà el 14 d’abril al circuit de Bellpuig, després que aquesta entitat hagi arribat a un acord per portar la gestió del traçat de Montperler i s’hagin restablert els desperfectes ocasionats fa uns mesos.