Catalunya Diari

La FE Grama reparteix el tercer premi de la Loteria de Nadal

L'administració ubicada en el seu estadi va distribuir el número premiat

5 premi 4 Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
A l'estadi on juga la UEA Gramenet s'ha repartit el tercer premi de la Loteria | Catalunyadiari.com

El Nou Camp Municipal de Santa Coloma ha repartit sort. Des de l'estadi on juga habitualment la FE Grama es van distribuir bitllets de Loteria dels quals, alguns d'ells, han resultat premiats amb el tercer millor resultat del sorteig de Nadal, que s'ha celebrat aquest divendres, dia 22 de desembre.

L'encarregada del punt de venda, Valeria Álvarez, ha estat qui ha confirmat la bona notícia rebuda, el dia d'avui, pels veïns de la localitat. Ha detallat que, fins al moment, han estat quatre els dècims agraciats de la sèrie que s'han retornat, dels quals cadascun d'ells compta amb un valor que arriba als 50.000 euros.

A més, l'alegria no només s'ha quedat per alguns veïns, sinó que la mateixa Valeria ha celebrat la decisió que va prendre, quan va quedar-se amb un dels dècims premiats, pel que també gaudirà de la bona notícia que ha portat la loteria nadalenca a la ciutat del barcelonès.

Les coincidències de la Loteria de Nadal

Els números premiats per la Loteria de Nadal sempre són examinats amb lupa, per les relacions que molts d'ells fan amb fets quotidians de la seva vida. El cas de Valeria també compta amb una segona anècdota sorprenent, la qual va ser la responsable que l'encarregada de distribuir els números premiats decidís quedar-se amb un dels dècims.

Es tracta del número que es componia pel 06.914, xifres que coincideixen amb l'aniversari del seu fill, nascut el 6 de setembre de 2014. Aquesta coincidència ha permès a veïns de Gramenet gaudir del premi, però en particular ha donat una doble alegria a Valeria, a qui l'aposta per confiar amb l'aniversari del seu petit li ha donat una gran felicitat per aquest Nadal.


Comentaris

envia el comentari