Catalunya Diari

Ferrer, Almagro, Granollers i López, l'equip que disputarà la Davis

Ferrer, Almagro, Granollers i López, l'equip que disputarà la Davis| Redacció - Fotografia: Hermínia Sirvent (Ajuntament de Lleida)

 
Àlex Corretja ha destacat els seus vincles amb la ciutat, per la seva amistat amb el tennista lleidatà Albert Costa, l’anterior capità de la Davis, i ha recordat que va ser al Tennis Lleida on va guanyar el seu primer campionat d’Espanya, abans de ser professional.


 


Sobre les semifinals de Gijón, el capità espanyol ha lamentat la baixa d’última hora de Rafa Nadal per lesió i ha elogiat els jugadors que integraran l’equip. Els partits individuals els disputaran David Ferrer i Nicolás Almagro i els dobles, Marcel Granollers i Marc López. La parella és ja la número 5 del rànquing ATP d’aquesta modalitat i la setmana que ve s’haurà d’enfronar als millors doblistes del món, els germans Bryans. Així mateix, Corretja ha assenyalat que Pablo Andújar i Feliciano López també viatjaran amb l’equip per tal de preparar l’eliminatòria amb els quatre seleccionats


 


Per la seva banda, Ros ha subrallat l’experiència de Lleida en l’organització de competicions tennístiques (Copa Davis, Fed Cup, Copa de la Reina, campionats d’Espanya) i el fet que la capital disposi de quatre clubs d’aquest esport. El paer en cap s’ha mostrat obert a col·laborar amb les federacions catalana i espanyola perquè la ciutat pugui acollir torneigs en futures ocasions. En aquest sentit, Escañuela ha elogiat la capacitat organitzativa i la resposta de Lleida sempre que ha estat escenari d’una cita tennística d’alt nivell.


Comentaris

envia el comentari