Catalunya Diari

Finalitza el tercer torn de les estades d'Esportmania

Finalitza el tercer torn de les estades d'Esportmania| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 



Mestres ha visitat amb la presidenta de l'associació de veïns, Mari Carmen Guerrero, els nois que han gaudit de les activitats organitzades en aquest programa esportiu i ha vist l’exhibició que han preparat per cloure aquests dies. Esportmania, que arriba a la 32a edició, busca fomentar valors com la convivència, l’esforç i el sacrifici entre els joves.
 
En les estades esportives a la Bordeta, on hi han participant un total de 264 nens, els joves han pogut practicar l’hoquei patins, multiesports, malabars i una sortida al Parc de l’Aigua. En total, hi han participat 264 infants en les activitats celebrades entre juliol i agost en espais com el pavelló i les piscines municipals del barri.
 
Esportmania va començar el 2 de juliol i acabarà el proper 27 d’agost i s’emmarca dins l’oferta lúdica que organitza l’Ajuntament de Lleida amb el programa municipal Estiu a Lleida. Més de 1.300 infants, joves i també adults s’han inscrit enguany en el programa que es fan en diferents espais i equipaments de la ciutat -a Balàfia, Secà de Sant Pere, Cappont, Pardinyes i Bordeta-. Aquest conjunt d’activitats esportives, lúdiques, formatives i d’esbarjo responen a una demanda de la ciutadania, ja que molts pares i mares treballen durant el període estival i, d’aquesta manera, poden ocupar el temps lliure dels seus fills amb unes activitats de lleure de gran qualitat educativa. En l’edició de l’any passat, Esportmania va reunir 1.530 nois i noies en les activitats organitzades.
 
Dilluns comença el quart i últim torn del programa d’activitats d’estiu, que es fa a Bordeta, Cappont i Pardinyes.



Comentaris

envia el comentari