Catalunya Diari

Fixades les mesures de seguretat per als partits al Camp d'Esports

Fixades les mesures de seguretat per als partits al Camp d'Esports| Lleida Esportiu - Fotografia: Jan Cortés (Arxiu)

 

El Lleida Esportiu, les penyes i els cossos de seguretat han fixat aquest divendres les mesures de seguretat en els controls d'accés i permanència en els partits que es disputin al Camp d'Esports de Lleida, seguint les instruccions de les autoritats.

Aquestes mesures s’aplicaran en tots els encontres i són les següents:
- L’accés de les penyes al Camp d’Esports serà per la porta número 5 (Gol Nord amb Avinguda de Navarra). Els seus membres hauran d’acreditar la condició de penyista, mostrant el carnet a l’entrada.
 
- Les penyes mantindran la seva ubicació actual a la graderia en els partits sense assistència d’afició visitant. En el cas de presència d’afició visitant, aquesta ocuparà la graderia de Gol Sud, i els cossos de seguretat determinaran si la penya i els aficionats del Lleida Esportiu que s’ubiquen en aquesta zona s’han de moure.
 
- Es recomana als aficionats que assisteixin a l’estadi sense bosses, ni motxilles. En cas de portar-ne, es revisarà el seu contingut.
 
- S’aconsella als aficionats que arribin a l’estadi amb prou antelació, per facilitar el treball del personal de seguretat, i evitar cues.
 
- Un cop finalitzats els partits, s’obriran les portes dels accessos 1, 4, 5 i 6, per agilitzar la sortida del públic.
 
En la reunió, així mateix, s’ha acordat que les penyes facilitaran els seus estatuts actualitzats al Lleida Esportiu.


Comentaris

envia el comentari