Catalunya Diari

El Força Lleida Club Esportiu ja té el seu àlbum de cromos de la temporada 2017-2018

Aquest divendres s'organitza el Cromo Corner per a poder bescanviar els adhesius

Imatge dels diferents àlbums
Imatge dels diferents àlbums | LleidaDiari.cat

El Força Lleida Club Esportiu ha tret la col·lecció oficial de cromos de la temporada 2017-2018. L'àlbum recull fotografies de tots els equips que formen part del club: Babys, Escola, Premini (C, B i A), Mini (B i A), Preinfantil (B i A), Infantil, Cadet, CBP, Junior (1r any i A), Aspros i Actel Força Lleida.

A més dels jugadors també hi ha cromos de l'Hèlix, fotos de grup, entrenadors, cos tècnic i imatges de dies de partit. L'àlbum es pot demanar a les oficines del Força Lleida (Pavelló Barris Nord) o a la botiga ubicada a l'entrada del pavelló els dies de partit.

És gratuït amb la compra del pack promocional de sobres de sis cromos cada un per 20 euros. Es poden comprar tants packs com es desitgin fins que s'esgotin les existències. També hi ha a la venda amb sis cromos cada un per sobres individuals valor d'un euro en total. 

Fer-se l'àlbum del Força Lleida té premis com targetes especials bescanviables per bosses, pilotes, entre altres. A més a més, qui acabi la col·lecció entrarà en el sorteig de smartphones i tauletes. Els nens de la base tenen el seu amb la imatge de l'àlbum personalitzat el seu cromo a la portada. També tenen el seu propi àlbum els entrenadors, membres del cos tècnic i jugadors del primer equip.

A més, hi ha àlbums genèrics sense fotografia a la primera plana per tots i tots aquells que desitgin fer-se la col·lecció. Aquest proper divendres 9 de març a les 20:30 hores al Barris Nord s'organitzarà el el Cromo Corner, per tal que tots els qui vulguin intercanviar cromos ho puguin fer. D'aquesta manera, els nens de la base del club poden intercanviar adhesius amb nens d'altres categories i, persones que no formen part de la base però tenen l'àlbum puguin aconseguir també els cromos que els hi falten.

Detall d'un àlbum
Detall d'un àlbum | LleidaDiari.cat

 

Imatge dels jugadors del club
Imatge dels jugadors del club | LleidaDiari.cat

 

Un pack de l'àlbum del Força Lleida
Un pack de l'àlbum del Força Lleida | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari