Catalunya Diari

Fruits de Ponent col·laborarà amb LiveSportEmotions aportant fruita fresca i sucs

Els organitzadors volen incidir en la importància de cuidar la seva alimentació per a poder rendir bé en tots els aspectes esportius i cognitius

Imatge de la presentació
Fruits de Ponent participarà amb els seus productes frescos al campus | LleidaDiari.cat

L'empresa Fruits de Ponent col·laborarà amb el campus LiveSportEmotions aportant cada matí fruita fresca a tots els participants amb l'objectiu de fomentar la promoció dels hàbits saludables entre els més petits.

A més a més, gràcies a aquesta col·laboració, donaran a tots els inscrits sucs de fruita naturals sense sucres afegits. Els organitzadors del campus van poder mostrar durant la reunió duta a terme a les instal·lacions de Fruits de Ponent la seva satisfacció envers aquesta iniciativa, ja que d'aquesta manera no només s'ensenyarà als infants a valorar l'activitat física, les emocions i les habilitats cognitives, sinó també la importància d'una bona alimentació per a poder rendir física i mentalment al màxim. Així doncs, durant les diferents setmanes de campus els infants que hi participin podran gaudir cada matí d'un esmorzar saludable amb productes de qualitat i proximitat territorial.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!


Comentaris

envia el comentari