Catalunya Diari

La Fundació dels germans Gasol porta a Lleida «The family run»

Després de reunir a més de 2.500 participants a Barcelona

El pròxim 22 de Setembre arriba al Parc de la Mitjana la tercera edició de The Family Run Lleida. Amb aquest projecte, la Gasol Foundation, fundació dels germans Pau i Marc Gasol, i Kaptiva Sports uneixen esforços per portar a Lleida una jornada saludable que tindrà com a eix central l'esport, amb carreres en família, i que a més comptarà amb una gimcana paral·lela repleta d'activitats educatives per a totes les edats.

 

L'objectiu d'aquesta festa per a adults i petits, que compta amb la col·laboració del Gimnàs Trèvol, l'Ajuntament de Lleida i la participació de Postureig de Lleida (Sr. Postu) per amenitzar la jornada, és reforçar entre les famílies la importància de l'activitat física, l'alimentació saludable, el descans i el benestar emocional, els quatre pilars saludables que treballa la Gasol Foundation.

 

La família és el millor entorn per als nens

La família és el millor i més efectiu entorn d'aprenentatge per als nens. L'evidència científica, que basa totes les activitats de la fundació dels germans Pau i Marc Gasol, demostra que els fills adopten fàcilment els hàbits que es fomenten a casa així que, inculcar certes rutines que cuiden la seva salut i benestar des de ben petits, aconsegueix efectes positius per a tota la vida. «The Family Run és un projecte que ens recorda que els adults som el model més gran de conducta a seguir pels més petits. Amb la involucració de tot el nucli familiar en aquesta jornada volem empoderar les famílies i veure'ls gaudir i compartir un record únic, alhora que demostren als més petits, a través de l'exemple, que una vida saludable, senzilla i divertida és possible. Accions que persegueixin aquest mateix objectiu són necessàries per millorar el benestar de les futures generacions», - ha explicat Cristina Ribes, Directora de la Gasol Foundation. Mostra de la necessitat d'iniciatives com aquesta és la subvenció Erasmus + Sport que el projecte ha rebut de la Unió Europea amb l'objectiu de celebrar la jornada de forma simultània a Espanya, França i Itàlia.

 

«The Family Run és a més una jornada participativa i inclusiva en la qual premiem que la família s'animi a iniciar als nens i nenes en l'esport sense distinció d'habilitats ni capacitats» - continua Ivan Daza, CEO i co-fundador de Kaptiva Sports - «Més del 80% de famílies repeteixen any rere any, la qual cosa demostra que s'ha convertit en una cita ineludible per a ells». El projecte solidari, els beneficis del qual seran destinats a la promoció d'hàbits saludables entre famílies en situació de vulnerabilitat, s'emmarca a més en la quarta edició de la Jornada Europea de l'Esport, que se celebra del 20 al 30 de setembre sota el lema BE ACTIVE. Inscripcions ja obertes a http://www.thefamilyrun.com/Comentaris

envia el comentari