Catalunya Diari

El futbolista lleidatà de Primera Divisió Aleix Febas, nou Ambaixador de Lleida

El lleidatà va néixer l'any 1996 i juga al Mallorca

Paco Cerdà amb el futbolista lleidatà Aleix Febas | LleidaDiari.cat

El president de Turisme de Lleida, el tinent d'alcalde Paco Cerdà, s'ha reunit aquest divendres amb el futbolista lleidatà Aleix Febas que defensa com a migcampista els colors del RCD Mallorca, a la Primera Divisió espanyola. Febas, nascut a Lleida l'any 1996, passa a formar part de la llista de lleidatans que formen part del programa d'Ambaixadors de Lleida.

Com va passar fa uns dies amb els germans, també futbolistes, Xavier i Jordi Quinquillà, la trobada es produeix en el marc d'un seguit de reunions que està realitzant el president de l'organisme autònom de Turisme de la Paeria. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Diversos objectius

L'objectiu és, d'una banda, fomentar la captació de persones prescriptores de la ciutat pel foment d'esdeveniments esportius a Lleida i, d'altra banda, incorporar-los al gruix de més de 600 lleidatans i lleidatanes que viuen arreu del món i que estan inclosos el programa Ambaixadors de Lleida. Cada Nadal, els Ambaixadors i Ambaixadores són rebuts a la Paeria per agrair-los-hi la seva tasca.

«Penso que aquest programa d'Ambaixadors és imprescindible i crec que hem d'anar a buscar aquesta gent que tenim fora de Lleida i que ens omple d'orgull tenir-los. Un d'ells és l'Aleix. Fa molts anys que el conec a ell i a la seva família i he estat molt content de dir-li que es fes ambaixador. Ell ens va dir de seguida que sí i sé que portarà el nom de Lleida per tot arreu amb molt orgull», ha explicat el regidor. «És un orgull ser reconegut així a la teva terra i vull agrair a tothom aquesta insígnia que portaré arreu», ha assenyalat el futbolista.

Cerdà ha convidat Aleix Febas a exercir d'ambaixador de la seva ciutat i ha anunciat la seva futura vinculació amb un programa que connectarà la promoció de la ciutat, l'esport i els joves talents esportius.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari