Gran empat de l’ICG Lleida Llista a Blanes

Gran empat de l’ICG Lleida Llista a Blanes| Redacció – Fotografia: Lleida Llista (arxiu)

L’ICG Lleida Llista ha començat l’any amb un gran empat a 4 gols a la pista del Blanes. Aquest és el segon empat de la temporada del conjunt lleidatà, que amb el punt sumat aquest divendres es manté en el 4t lloc a la taula classificatòria, amb 23 punts, i té més a prop el passaport per disputar la Copa del Rei.

El partit ha estat molt disputat i emocionant fins al final. Els d’Albert Folguera han obert el marcador amb el gol de Joan Cañellas. La rèplica local ha estat immediata i el Blanes ha aconseguit superar els lleidatans i arribar al descans amb un 3 a 1 a favor. Manu ha retallat distàncies, però el rival no ha cedit terreny i ha tornat a marcar.

El Lleida Llista no ha llançat la tovallola i Rodero, tot i arrossegar una lesió muscular, ha marcat en els últims 3 minuts els 2 gols que han donat l’empat als lleidatans. Lluís Rodero, el màxim anotador de l’equip, ja suma 19 gols a l’OK Lliga. L'empat és molt meritòri tenint en compte que el Barça va aconseguir en aquesta pista el mateix resultat (empat a 2).

El Lleida Llista rebrà el pròxim diumenge el Noia Freixenet per disputar a l’Onze de Setembre la catorzena jornada de l’OK Lliga.