Gran victòria de l’Handbol Pardinyes contra el CH Vilamajor

Gran victòria de l’Handbol Pardinyes contra el CH Vilamajor| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest dissabte una gran victòria contra el CH Vilamajor, guanyant per 30 a 22. Els groc-i-negres han aconseguit fer-se amb el partit al Pavelló Municipal de Pardinyes tot i les baixes dels lleidatans.

El partit es presentava molt complicat per les nombroses baixes dels lleidatans, que eren conscients que ho havien de donar tot per no perdre els llocs del davant de la classificació. Els locals van fer una bona primera part, amb una defensa molt intensa amb el debut de Rubén Antequera al mig, Jordi Soto molt bé sota pals i un atac solvent sota la direcció de Fran Pifarré i els gols des de l’extrem de Pol Deiros, que els va permetre arribar al descans dominant 17-12 al marcador.

A la represa els groc-i-negres van incrementar el ritme de joc, amb Dani Sanjuan i Jose Delgado molt encertats en el llançament exterior. L’equip barceloní va començar a acusar l’esforç i el lleidatà Javi Alegre va trencar definitivament el partit amb un parell de contraatacs seguits. El Pardinyes va aprofitar el final del partit per donar minuts als jugadors del filial convocats, on va destacar Iñigo Fernández amb dos fantàstics gols de primera línia que van tancar el marcador en 30-22.