Catalunya Diari

Gran victòria de l'Handbol Pardinyes contra l'Handbol Banyoles

Gran victòria de l'Handbol Pardinyes contra l'Handbol Banyoles| Redacció - Fotografia: Handbol Pardinyes

 

L'Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest dissabte una gran victòria, davant un Handbol Banyoles que ha anat a remolc en tots els moments del partit. Així ho reflexa el resultat final: 31 a 22.

El encontre va començar amb els de Pardinyes molt intensos i concentrats, i ràpidament van donar mostres de les ganes de guanyar amb les que venien. Des d’una defensa 6:0 molt intensa, van ser capaços de recuperar pilotes i córrer al contraatac sent molt superiors al gironins, per marxar a la mitja part amb un clar 17-9. 
 
A la represa els groc-i-negres continuaven intensificant la defensa 6:0 i controlaven el ritme de partit amb una bona finalització d’Eloi Vidal i Kellvin de León des de la primera línia. A més les parades d’un immens Jordi Soto a la porteria, no donava opcions a l’atac dels de Banyoles.
 
El resultat final 31-22 mostra la diferencia real que es va veure al partit, on per primera vegada en l’actual temporada, els lleidatans van jugar a alta intensitat i concentració d’inici a fi.


Comentaris

envia el comentari