Catalunya Diari

Grau i Serra, a un pas del títol del Campionat de Catalunya

Grau i Serra, a un pas del títol del Campionat de Catalunya| Redacció - Fotografia: Suzuki Grau Racing

 

Àngel Grau i Joan Serra han reafirmat el seu lideratge després de disputar la penúltima prova del Campionat de Catalunya al Circuit de Móra d'Ebre. Malgrat no guanyar cap dels dos pilots del Suzuki Grau Racing, han aconseguit dues segones posicions que poden ser decisives per al futur del certamen, que finalitzarà a Alcarràs el proper 27 d'octubre.

Àngel Grau ha estat el millor en els entrenaments oficials aconseguint una vegada més la 'pole position' de la categoria reina. El lleidatà, però, ha vist com Anthony Ford Dunn li ha guanyat la partida aconseguint la primera plaça en el còmput de les dues mànegues. Néstor Cardona s'ha creuat en el camí de David Giménez i li ha impedit pujar al podi relegant a la quarta posició.
 
En SM4 , Joan Serra està a un pas d'aconseguir un nou títol del Català . El component del Suzuki Grau Racing ha patit molt a conseqüència d'una caiguda en els entrenaments lliures de dissabte i no ha pogut mostrar la seva millor versió. Tot i això ,ha sabut mantenir un bon nivell acabant en la segona posició , just per darrere de Daniel Carrau. A falta de l'última cita, Serra compta amb un coixí de 32 punts sobre el seu més immediat perseguidor, Jesús Melero.
 
La cinquena posició de Xavier Albà a SM4 deixa la classificació general tal com es trobava abans de les curses a Móra d'Ebre. Albà haurà de continuar entrenant dur per donar el cop d'efecte final a Alcarràs i assaltar la tercera posició del Campionat de Catalunya, que en aquests moments ocupa Sergi Carretero
amb tan sols quatre punts de diferència.
 
Després de l'intens cap de setmana a la localitat tarragonina, el Suzuki Grau Racing tornarà a l'acció el 12 d'octubre amb la disputa de la prova nocturna del Circuit d'Alcarràs corresponent a la penúltima prova del Campionat d'Espanya de Supermotard .


Comentaris

envia el comentari