Catalunya Diari

Guissona acull diumenge la segona edició de la Cursa del Sant Tornem-hi

Guissona acull diumenge la segona edició de la Cursa del Sant Tornem-hi| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Guissona

 

La Lliga Ponent 2017 arrenca ja aquest diumenge, dia 8 de gener, amb la ben anomenada Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona, que es dispustarà en aquesta localitat a partir de les 10.30 hores. Es tracta de la segona edició d'aquesta prova.

L’organització, a càrrec de l’Ajuntament de Guissona, ha programat proves sobre dos distàncies: els 10 i els 5 quilòmetres, ambdues amb sortida i arribada a la plaça Bisbe Benlloch de Guissona.
 
La rebuda dels participants i l’entrega de dorsals serà entre les 8.00 i les 10.00 hores al mateix indret. Hi haurà avituallament líquid durant el recorregut i a l’arribada, i a més dels premis habituals, n’hi haurà un d’especial al club amb més corredors inscrits. 
 
A més, se sortejaran regals entre els tots participants després de l’entrega de premis, i en el moment de recollir el dorsal, es farà entrega d’una bossa amb obsequis dels col·laboradors i una samarreta. També hi haurà servei de guarda-roba, i en acabar la cursa, servei de dutxes i botifarrada per als participants.
 
Les inscripcions ja estan obertes.


Comentaris

envia el comentari